WhatsApp'a Platformlar Arası Mesajlaşma Desteği Geliyor

         




WhatsApp, Android için platformlar arası mesajlaşma desteğini test ediyor. Beta sürümünde ortaya çıkan özellik ile Telegram veya Signal gibi platformlara doğrudan mesaj gönderme imkanı elde edilecek.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android için platformlar arası mesajlaşma desteğini test ediyor. Uygulamanın en son beta sürümü 2.24.6.2'de ortaya çıkan özellik ile Telegram veya Signal gibi diğer platformlara doğrudan mesaj gönderip alma imkanı elde edilecek.

Hizmet devre dışı bırakılabilecek

        Öncelikle bu özellik, kullanıcılara sohbetin birlikte çalışabilirlik hizmetini tamamen devre dışı bırakma olanağı sağlıyor. Bu, veri paylaşımı ve iletişim tercihleri ​​üzerinde kullanıcı kontrolünü vurgulayan AB Dijital Piyasalar Yasası'nın (DMA) 7. Maddesi ile uyumluluk gösteriyor. İkinci olarak özellik, hangi üçüncü taraf uygulamaların WhatsApp ile etkileşime girebileceği konusunda ayrıntılı kontrol sunuyor. Böylece kullanıcılar yalnızca güvendikleri platformlarla WhatsApp'ı entegre edebilme imkanına sahip olacak.

Bu Yazıyla İlgili Bir Düşüncen Varsa Lütfen Bana Bildir !

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

Nasıl yardımcı olabiliriz?