Samsung Galaxy A35'in Lansmanından Önce Yeni Görselleri Sızdırıldı

Yeni Galaxy A35 sızıntısı, lansmanının yaklaştığını gösteriyor.



            Samsung, Galaxy A35'i dört renkte piyasaya sürmeyi planlıyor:  Buz Mavisi, Limon rengi ,  Lila ve Lacivert. Yeni görseller, cihazı bu renklerin tümünde gösteriyor. Telefon, düz çerçeveli, delikli ekrana ve çerçevesiz kamera düzenine sahip standart bir Galaxy tasarımına sahip. Çerçeve, güç ve ses düğmelerinin etrafında hafifçe yükseltilmiş. Samsung buna Key Island tasarımı diyor.



       Tasarım bir yana, delikli ekranın çapraz boyutu 6,6 inçtir. Full HD+ (1080 X 2340 piksel) çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip Süper AMOLED paneldir. Parlaklık seviyeleri bilinmiyor. Ekranın her yerinde, orta sınıf bir cihaza işaret eden dikkat çekici çerçeveler var. Her iki fiziksel tuş da sağ tarafta, bu da Samsung'un Galaxy ailesinde tutarlı bir şekilde sürdürdüğü bir şey.




        Ekranın üst kısmındaki küçük delik, selfie'ler ve görüntülü görüşmeler için 13 MP ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka tarafta sol üst köşede dikey olarak hizalanmış üç kamera bulunuyor. Galaxy A35 size 50 MP birincil kamera, 8 MP ultra geniş lens ve 5 MP makro kamera sunar. Cihaz , ana kamerasıyla 30 fps hızında UHD 4K (3840 x 2160) videolar kaydedebiliyor . Selfie kamerası FHD (1920 x 1080) videolar kaydedebilir.



        Bu kuruluma güç veren, geçen yıl Galaxy A54 ile piyasaya çıkan Samsung'un Exynos 1380 işlemcisidir. Şirket, yonga setini 6GB/8GB RAM ve 128GB/256GB depolama alanıyla eşleştirecek . Galaxy A35'te ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcı, IP67 toza ve suya dayanıklılık , stereo hoparlörler, microSD yuvası ve Android 14 bulunuyor. Pakette 25W şarjlı 5.000mAh pil yer alıyor.



Samsung, yakında Galaxy A55 ile birlikte Galaxy A35'i de piyasaya sürecek. 

Söylentiler, orta sınıf ikilinin 11 Mart'ta resmiyet kazanacağını söylüyor. Sızıntılar, ikincisinin tasarımını ve özelliklerini de ortaya çıkardı. İkilinin Avrupa'da sırasıyla 389 € ve 450 € başlangıç ​​fiyatıyla gelmesi bekleniyor. Bildirilen lansman tarihi doğruysa Samsung'un önümüzdeki günlerde yeni cihazları tanıtmaya başlamasını bekleyin. Daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda sizi bilgilendireceğiz. 

Bu Yazıyla İlgili Bir Düşüncen Varsa Lütfen Bana Bildir !

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

Nasıl yardımcı olabiliriz?