Microsoft'un Uzun Zamandır Beklenen Surface Pro 10'unun Yalnızca Birkaç Hafta Uzakta Olduğu Bildiriliyor

 




  • Microsoft muhtemelen ay sonuna kadar hem Surface Pro 10 tableti hem de Surface Laptop 10'u tanıtmaya hazırlanıyor.
  • Surface Pro 10, ilk olarak Intel'in içinde yer aldığı iş odaklı bir versiyonla gelebilir ve yalnızca Haziran ayında ARM tabanlı bir işlemciyle desteklenen normal tüketicilere ulaşabilir.
  • Microsoft'un bu yılki tablet sürüm planları üzerinde hala pek çok soru işareti var, dolayısıyla herhangi bir konuda fazla heyecanlanmadan önce beklemek muhtemelen akıllıca olacaktır.


         Kimin kime ilham verdiğini tam olarak bilmiyoruz, ancak alışılmadık bir olay sonucunda hem Apple hem de Microsoft, geçen yıl amiral gemisi tabletlerini yükseltme yapmadan bıraktı. Bunun bu yıl tekrar yaşanması pek olası değil, bu nedenle hem yeni iPad Pro nesli hem de büyük ölçüde gizemli (en azından bugüne kadar) Surface Pro 10 hakkında spekülasyonların artması çok da şaşırtıcı olmamalı.


      Sonuç olarak, Microsoft'un bu yılki tablet piyasaya sürme planları üzerinde hala çok fazla kafa karışıklığı var, bu yüzden dedikodu deliğine daha da inmek yerine muhtemelen şirkete bir şeyi duyurması için iki hafta daha vermek akıllıca olacaktır... .


Bu Yazıyla İlgili Bir Düşüncen Varsa Lütfen Bana Bildir !

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

Nasıl yardımcı olabiliriz?