iPhone SE 4 CAD Görselleri Ortaya Çıkıyor

 

  • iPhone SE4 CAD görselleri, tek bir ana kameraya sahip bir iPhone 14 çerçevesini akla getiriyor.

  • Telefon, çentikli 6,1 inç ekran ve Face ID dahil olmak üzere büyük yükseltmelere sahip olacak.

  • Diğer değişiklikler arasında muhtemelen bir USB-C bağlantı noktası ve bir Eylem Düğmesinin eklenmesi yer alıyor.





       Uygun fiyatlı iPhone'ların çağı yakında geri dönebilir. Bir süredir Apple'ın geliştirdiği beşinci bir iPhone olduğunu biliyoruz. Bu, Kaliforniya markasının iPhone SE serisine ait ve büyük değişikliklerin yaşandığı görünüyor. Bazı kaynaklar, yaklaşmakta olan iPhone SE 4'ün CAD tasarımını özel olarak elde etti ve işte onlara özel bir bakış;





      iPhone SE4 CAD renderları, bir çentikli ekranla Face ID'ye işaret ediyor.
Daha önceki iPhone SE cihazları, Apple'ın eski iPhone modellerine dayanıyordu ve bir ana ekran düğmesine sahipti. İlk kez, marka köklü bir değişiklik planlıyor. Endüstri kaynakları aracılığıyla elde edilen CAD renderlarına dayanarak, iPhone SE 4'ün 6.1 inçlik bir ekran boyutuna sahip olacağını doğrulayabiliriz. Bu, iPhone SE 5G'nin 4.7 inçlik ekranına ve ana ekran düğmesine kıyasla önemli bir yükseltmedir.






      CAD renderları ayrıca iPhone SE 4'ün, iPhone 13/14 serilerine benzer bir çentik boyutuna ve Face ID modülüne ev sahipliği yapacağını ortaya koyuyor. Ayrıca, telefon, önceki modellere benzer şekilde arkasında tek bir ana kamera ile gelecek.


      Cihazın boyutları 147.7 x 71.5 x 7.7mm olacak, bu da iPhone 13 ve iPhone 14'e benzer. Bu, geçen yıl MacRumors'un bildirdiği bir raporu doğruluyor; rapor ayrıca cihazın bir Eylem Düğmesi (sunulan renderlara dayanarak net olmayan bir özellik) ve bir USB-C bağlantı noktası da içerebileceğini belirtiyordu.






      iPhone SE'nin 2025 yılında tanıtılması bekleniyor. Ancak, dedikodular birikirken, cihazın bu yılın sonbahar etkinliğinde iPhone 16 serisi ile birlikte görünmesi şaşırtıcı olmayacak. iPhone 16 serisinin nispeten orta düzeyde bir güncelleme olması beklenirken, uygun fiyatlı bir telefonun ürün yelpazesinde yer alması, gelişmekte olan ülkelerde satışlara katkıda bulunabilir.


Yasal Uyarı: Gösterilen özellikler gerçek üründen farklı olabilir. Yukarıdaki bilgilerin %100 doğru olduğunu garanti edemeyiz.

Bu Yazıyla İlgili Bir Düşüncen Varsa Lütfen Bana Bildir !

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

Nasıl yardımcı olabiliriz?