Fortnite Bölüm 5 Sezon 2 Antik Yunan Tanıtımıyla Geliyor

 



Bir sonraki Fortnite sezonunun teması yüzlerce işbirliğine kapıyı açık bırakıyor ve hayranların görmek istediği özel bir efsanevi kahraman var.


Fortnite Bölüm 5 Sezon 2'nin teması antik Yunan mitolojisine odaklanacak ve Herkül'ün oyundaki görünüm listesine katılma şansı var. Şu ana kadar Fortnite’ta 28 sezon yaşandı8 Mart'ta 29. sezon, Bölüm 5 Sezon 2'nin başlamasıyla başlayacak. Her sezonun kendi teması vardır ve bu yeni sezonun gelmesi, yeni Battle Pass ve Item Shop kozmetiklerini, Battle Royale ada haritasında yapılan değişiklikleri, işbirliklerini ve etkinlikleri etkileme eğilimindedir.

Sızıntılarda Kevin Sorbo'nun Herkül: Efsanevi Yolculuklar filminde yer alan Herkül'ünden bahsediliyor . Ancak Disney'in Herkül'ünün de oyunda yer alması mantıklı olacaktır . 




Disney, Epic Games'e 1,5 milyar dolar yatırım yaptı ve yaptığı resmi açıklamaya göre, Fortnite'a bağlı bir evrenin yanı sıra oyunlar da yaratmak için oyun şirketiyle iş birliği yapmayı planlıyor Bu büyük ortaklık, tanıdık Disney içeriğini Fortnite'a getirmeyi ve hayranların bu içerikle tamamen farklı şekillerde oynamasına ve etkileşime geçmesine olanak sağlamayı amaçlıyor.


Bu Yazıyla İlgili Bir Düşüncen Varsa Lütfen Bana Bildir !

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

Nasıl yardımcı olabiliriz?