Bu Az Bilinen Google Haritalar Özelliğiyle Seyahatinizi Nasıl Düzenleyebilirsiniz?

 


    Listeler seyahatlerinizde size yardımcı olabilir ve bunları başkalarıyla        paylaşabilirsiniz.

A noktasından B noktasına gitmek ve en yakın restoran veya barı bulmak dışında Google Haritalar'da çok fazla zaman geçirmediyseniz, 2005'te ilk kez kullanıma sunulduğundan bu yana uygulamaya eklenen çeşitli özellikler hakkında bilgi sahibi olmayabilirsiniz.

Bu özelliklerden biri de listelerdir: Uygulamada çok fazla öne çıkmazlar, ancak haritadaki yerlerin seçilmiş listelerini bir araya getirmenize olanak tanır, size bir yol gezimizi planlamanın, bir dizi müzeyi kısa listeye almanın veya hatırlamanın bir yolunu sunar. geri dönmek istediğiniz favori noktalar. Listelerinizi başkalarıyla bile paylaşabilirsiniz.

Listeler pek çok açıdan kullanışlı olabilir ve basit olmaları da onları oldukça esnek kılar; Google Haritalar'ı bir sonraki açışınızda listeleri kullanabilecek misiniz bir bakın. Burada Google Haritalar'ın web sürümüne odaklanacağız ancak aynı özellikleri Android ve iOS uygulamalarında da bulmak kolaydır.

Liste başlatma

Bir listeye başlamak için listede olmasını istediğiniz bir yeri seçin. Haritada üzerine tıklarsanız üzerinde bir raptiye bulunur ve solda bir bilgi paneli açılır. Kaydet düğmesini tıklayın ve tebrikler; Google Haritalar'da listeler oluşturmaya başladınız.

Google Haritalar'ın sizin için Yıldızlı yerler varsayılan olmak üzere bazı listeler oluşturduğunu göreceksiniz . Ayrıca Favoriler , Gitmek İstiyorum ve Seyahat planları da vardır ancak bu önerilerden hiçbirini beğenmezseniz Yeni liste 'yi tıklayarak kendi listenizi oluşturmaya başlayabilirsiniz .

Yeni listenize bir ad vermeniz ve Oluştur'a tıklamanız istenecek , hepsi bu kadar. Yeni liste en soldaki panelde açılmalıdır. Aynı listeye daha fazla yer eklemek için haritada başka bir yeri tıklayın, ardından Kaydet'i tıklayın ve yeni listenizi seçin.

Yer eklemeye devam ettikçe, listelediğiniz noktaların haritada işaretlendiğini fark edeceksiniz, böylece uzaklaştırdığınızda onları bulmanız daha kolay olacaktır. Özel listelerin tümü işaretçi olarak mavi ve beyaz dairelerle gösterilir.

Bu Yazıyla İlgili Bir Düşüncen Varsa Lütfen Bana Bildir !

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

Nasıl yardımcı olabiliriz?