Bitcoin 65.000 Doların Üzerine Çıktı, Rekor Seviye Ortaya Çıktı

     



Bitcoin Pazartesi günü iki yılın en yüksek seviyesine yükseldi ve para dalgasının onu rekor seviyelere yakın bir mesafeye taşımasıyla 65.000 doların üzerine çıktı.

Fiyat, Asya ticaretinde halihazırda iki yılın en yüksek seviyesine ulaşmışken, Avrupa'da seansın en yüksek seviyesi olan 65.537$'a ulaştı. En son %4 artışla 65.045 dolardaydı. Bitcoin, Kasım 2021'de 68.999,99 $ rekoruna ulaştı.


Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi bu yıl yüzde 50 değer kazandı ve bu artışın çoğu, ABD'de listelenen bitcoin fonlarına girişlerin arttığı son birkaç haftada gerçekleşti.



Spot bitcoin borsa yatırım fonları bu yılın başında Amerika Birleşik Devletleri'nde onaylandı. Lansmanları yeni büyük yatırımcıların önünü açtı ve 2021'deki rekor seviyelere yükselişi hatırlatan coşku ve ivmeyi yeniden ateşledi.


Singapur'daki kripto analitiği evi 10x Research'ün araştırma başkanı Markus Thielen, "Yatırımcılar daha yüksek fiyatların devam edeceğinden daha emin hissettikçe akışlar kurumuyor" dedi.



Daha küçük rakip Ether, yakında borsada işlem gören fonların girişleri artırabileceği yönündeki spekülasyonlar üzerine harekete geçti. Yılbaşından bu yana %50 artış gösterdi ve Pazartesi günü %2,6 artışla 3.518 dolardan iki yılın en yüksek seviyesinde işlem gördü.

Analiz firması Spectra Markets'ın başkanı ve tüccarı Brent Donnelly, "Nasdaq'ın tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştığı bir dünyada, Bitcoin yüksek volatiliteye sahip bir teknoloji vekili ve likidite termometresi olmaya devam ettiği için kripto para iyi performans gösterecek" dedi.
"Her şeyin yolunda gittiği ve herkesin eğlendiği 2021 tarzı bir pazara geri döndük." dedi.


Bu Yazıyla İlgili Bir Düşüncen Varsa Lütfen Bana Bildir !

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

Nasıl yardımcı olabiliriz?